Stek nadziewany dla dwojga
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane stek flanka dla dwóch spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 1339 kalorii, 82g białka, oraz 61 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka stek z flanki wołowiny, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany stek nadziewany w stylu muffuletty (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Faszerowany Stek Z Flanki, oraz Faszerowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Roztopić 1 łyżeczka. masło na patelni średnio żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę; gotować i mieszać do 2 do 3 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać w 1/4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia.
Dodać mieszankę farszu, natkę pietruszki i 6 łyżek. ser; lekko wymieszać.
Stek Butterfly, przecinając go poziomo na pół, przecinając najgrubszą dłuższą stronę steka i uważając, aby nie przeciąć całej drogi na przeciwną stronę steka. Otwórz stek jak książkę; rozłóż dno 3/4 steku z mieszanką farszu.
Zwinąć, zaczynając od dolnego końca; związać bezpiecznie sznurkiem.
Roztopić pozostałe masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotuj 5 min. lub aż równomiernie zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Wymieszać sos do makaronu i pozostałą wodę do wymieszania; polać stek.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki stek nie będzie gotowy.
Wyjąć z piekarnika; przykryć luźno folią.
Przenieś stek na deskę do krojenia.
Usuń i odrzuć ciąg. Pokrój stek.
Podawać z sosem makaronowym i pozostałym serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.