Stek i zielenina

Stek i zielenina
Need a danie główne bezglutenowe? Stek i zielenina może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, sól koszerną, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Stek Z Szynki Na Mieszanej Zieleni, Spódnica stek z burakami i zielenią, oraz Chipotle stek z Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
5 łyżek mąki uniwersalnej;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1
Wszystkie składniki wymieszać.
2
Posypać 2 do 3 łyżki stołowe na pokrojonym steku, podrzucając, aby zapewnić mięso jest pokryte. Rezerwa do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek W PlastrachStek W Plastrach
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
W żeliwnej patelni dodaj mąkę na małym ogniu. Brązowa mąka, mieszając od czasu do czasu, aby uniknąć przypalenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podgrzej ciężki Garnek żeliwny 5-quart; na średnim ogniu dodaj olej. Brązowe przyprawione mięso przez 2 lub 3 minuty, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj cebulę i rumianą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Wlać 1 szklankę bulionu i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodaj trochę zieleni, a następnie dodaj więcej bulionu. Powtórz to, aż nie będzie więcej bulionu i zieleni. Obniżyć ogień i gotować przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Dodać 1 łyżkę rub i 1/2 patyczka masła. Gdy masło się stopi i warzywa i mięso są miękkie, przenieść do miski i służyć na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
ZieloniZieloni
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Groszek Goya®Groszek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn