Need a danie główne bezglutenowe? Stek i zielenina może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, sól koszerną, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Stek Z Szynki Na Mieszanej Zieleni, Spódnica stek z burakami i zielenią, oraz Chipotle stek z Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
5 łyżek mąki uniwersalnej;
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1
Wszystkie składniki wymieszać.
2
Posypać 2 do 3 łyżki stołowe na pokrojonym steku, podrzucając, aby zapewnić mięso jest pokryte. Rezerwa do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek W Plastrach
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
W żeliwnej patelni dodaj mąkę na małym ogniu. Brązowa mąka, mieszając od czasu do czasu, aby uniknąć przypalenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzej ciężki Garnek żeliwny 5-quart; na średnim ogniu dodaj olej. Brązowe przyprawione mięso przez 2 lub 3 minuty, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj cebulę i rumianą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Wlać 1 szklankę bulionu i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
7
Dodaj trochę zieleni, a następnie dodaj więcej bulionu. Powtórz to, aż nie będzie więcej bulionu i zieleni. Obniżyć ogień i gotować przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8
Dodać 1 łyżkę rub i 1/2 patyczka masła. Gdy masło się stopi i warzywa i mięso są miękkie, przenieść do miski i służyć na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Zieloni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.