Stek Au Poivre Z Redukcją Balsamiczną
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 307 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis z pogryzionego słowa Ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, steki New york strip, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Rib-Eye au Poivre Z Redukcją balsamiczną, Stek balsamiczny au poivre, oraz Stek z polędwicy z Merlotem-redukcja balsamiczna dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley]()
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty