Staromodne Bochenki Śliwkowe
Staromodne bochenki śliwkowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten wegetariański przepis serwuje 10 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, oleju roślinnego, maślanki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretka MIODOWA, Śliwkowo-Jeżynowa Z Sorbetem Śliwkowym, Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, oraz Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Dodaj jajko, żółtko, pokarm dla niemowląt i olej tylko do zwilżenia. Złóż orzechy. Łyżka do dwóch natłuszczonych 5-3/4-in. x 3-w. x 2-w. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 325° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
W międzyczasie w rondelku połącz cukier, maślankę i masło; doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Zrób dziury widelcem w wierzchu bochenków.
Polej bochenki polewą. Schłodź na patelniach przez 10 minut lub do wchłonięcia polewy.
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.