Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki
Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 403 kalorie, 29g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ciepłe tortille z mąki, salsę chile, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki, Spódnica Steak Fajitas z grillowaną kapustą i szalotki, oraz Grillowana Spódnica Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przecier czosnek, sok z limonki, olej, papryka, kolendra, kminek, sól, i cebula w proszku w ablender, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W Proszku
Sok Z Limonki
Kolendra
Papryka
Czosnek
Kminek
Sól
Olej Do Smażenia
2
Przelej marynatę do plastikowej torebki do wielokrotnego zamykania i dodaj stek. Sealbag i obrócić do płaszcza; schłodzić co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
DO AHEAD: stek można marynować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
1
Przygotować grill na średnim ogniu. (Alternatywnie, patelnia grillowa heata na średnim ogniu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
2
Drizzlecabbage, biała cebula i szalotki z 4tablespons oleju; doprawić solą i pieprzem. Grilluj, obracając od czasu do czasu, aż warzywa zostaną wysuszone i zmiękną, około 4 minut na kalorie, 10-12 minut na kapustę i inne warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cebula Biała
Warzywa
Zielona Cebula
Kapusta
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
3
Warzywa lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
4
Kapustę rdzeń i pokroić w bite-sizepieces wraz z szalotki i cebuli. Wrzucić warzywa w dużej misce zczerwona cebula, sok z limonki, kolendra i pozostające2 łyżki oleju; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Limonki
Warzywa
Zielona Cebula
Kolendra
Kapusta
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
5
Stek wyjąć z marynaty, zeskrobać nadmiar; doprawić solą i pieprzem.Stek z grilla do średnio rzadkiego, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Marynata
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
6
Przenieś na deskę do krojenia i pozwól odpocząć 5-10 minut przed krojeniem.
7
Podawać stek z warzywami, tortille, i suszone Salsa Chile.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.