Spis treści
Dom jest bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 5G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.47 za porcję. Jeśli masz halibuta, pomidorki koktajlowe, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.
Instrukcje
Dzień przed planowanym przygotowaniem, włóż całe ziemniaki do garnka na tyle dużego, aby pomieścić wszystkie 4 i przykryj wodą. Obficie posolić wodę, a następnie dodać około 2 łyżki herbaty earl grey. Doprowadzić do wrzenia i sprawdzić kolor wody, powinien być ciemnobrązowy kolor, jeśli nie jest dodać więcej herbaty. Zmniejsz ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu, a następnie gotuj, aż po prostu przejdziesz widelec do środka ziemniaka. Wyłączyć ogień i pozwolić ziemniakom ostygnąć w cieczy, a następnie schłodzić w lodówce overnight.To start panzanella, wrzucić kostki chleba w 1 łyżkę oliwy z oliwek i trochę czarnego pieprzu.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia w jednej warstwie i włożyć do piekarnika 300 stopni, aż kostki będą złocisto-brązowe i chrupiące.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. W średniej misce, dodać posiekane earl grey ziemniaki, pomidor, kukurydza, i mitsuba.Do dressingu, ubić wszystkie składniki razem. Wasabi zaczyna tracić swoją moc, gdy tylko jest starte, więc upewnij się, że szybko zanurzysz go w oleju i soku yuzu.W przypadku halibuta zacznij podgrzewać żeliwną patelnię na średnim ogniu, podczas gdy przygotowujesz ryby, więc robi się bardzo gorąco. Przetrzyj wszystkie boki filetów ręcznikami papierowymi, aby usunąć jak najwięcej wilgoci. Ważne jest, aby uzyskać jak najbardziej suchy, aby uzyskać chrupkość Na Zewnątrz. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj 2 łyżki oleju o wysokiej temperaturze dymu do patelni, a następnie posyp tylko skórkę halibuta solą i białym pieprzem.
Umieścić filety skórki w dół do patelni i smażyć bez przeszkód, aż będzie nieprzezroczysty w połowie drogi do filetów i łatwo zejść z patelni. Użyj ręczników papierowych, aby ostrożnie wysuszyć powierzchnię halibuta bez skóry (bądź ostrożny, olej będzie się rozpylał), a następnie sól i pieprz po tej stronie. Odwrócić halibuta i dalej smażyć, aż będzie złoty z boku ciała i gotowane przez (o połowę mniej czasu, niż gotowane na stronie skóry).
Przenieś filety na talerz, gdy skończysz panzanella.To zakończyć panzanella, dodać kostki chleba i dressing do miski warzyw i wrzucić do pokrycia wszystko z dressingiem. Połóż warstwę panzanelli na talerzu, a następnie polej filetem z halibuta.