Spis treści

Spis treści
Dom jest bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 5G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.47 za porcję. Jeśli masz halibuta, pomidorki koktajlowe, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.

Instrukcje

1
Dzień przed planowanym przygotowaniem, włóż całe ziemniaki do garnka na tyle dużego, aby pomieścić wszystkie 4 i przykryj wodą. Obficie posolić wodę, a następnie dodać około 2 łyżki herbaty earl grey. Doprowadzić do wrzenia i sprawdzić kolor wody, powinien być ciemnobrązowy kolor, jeśli nie jest dodać więcej herbaty. Zmniejsz ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu, a następnie gotuj, aż po prostu przejdziesz widelec do środka ziemniaka. Wyłączyć ogień i pozwolić ziemniakom ostygnąć w cieczy, a następnie schłodzić w lodówce overnight.To start panzanella, wrzucić kostki chleba w 1 łyżkę oliwy z oliwek i trochę czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozprowadzić na blasze do pieczenia w jednej warstwie i włożyć do piekarnika 300 stopni, aż kostki będą złocisto-brązowe i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. W średniej misce, dodać posiekane earl grey ziemniaki, pomidor, kukurydza, i mitsuba.Do dressingu, ubić wszystkie składniki razem. Wasabi zaczyna tracić swoją moc, gdy tylko jest starte, więc upewnij się, że szybko zanurzysz go w oleju i soku yuzu.W przypadku halibuta zacznij podgrzewać żeliwną patelnię na średnim ogniu, podczas gdy przygotowujesz ryby, więc robi się bardzo gorąco. Przetrzyj wszystkie boki filetów ręcznikami papierowymi, aby usunąć jak najwięcej wilgoci. Ważne jest, aby uzyskać jak najbardziej suchy, aby uzyskać chrupkość Na Zewnątrz. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj 2 łyżki oleju o wysokiej temperaturze dymu do patelni, a następnie posyp tylko skórkę halibuta solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Sok YuzuSok Yuzu
Earl GreyEarl Grey
HalibutHalibut
MitsubaMitsuba
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
WasabiWasabi
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Umieścić filety skórki w dół do patelni i smażyć bez przeszkód, aż będzie nieprzezroczysty w połowie drogi do filetów i łatwo zejść z patelni. Użyj ręczników papierowych, aby ostrożnie wysuszyć powierzchnię halibuta bez skóry (bądź ostrożny, olej będzie się rozpylał), a następnie sól i pieprz po tej stronie. Odwrócić halibuta i dalej smażyć, aż będzie złoty z boku ciała i gotowane przez (o połowę mniej czasu, niż gotowane na stronie skóry).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
HalibutHalibut
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieś filety na talerz, gdy skończysz panzanella.To zakończyć panzanella, dodać kostki chleba i dressing do miski warzyw i wrzucić do pokrycia wszystko z dressingiem. Połóż warstwę panzanelli na talerzu, a następnie polej filetem z halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn