Spirale Szynki Szparagowej

Spirale Szynki Szparagowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj spirale szynki szparagowej. Jedna porcja zawiera 133 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szparagi, szynkę delikatesową, serek śmietankowo-cebulowy do smarowania w kartonie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Spirale Ze Szparagami I Szynką, Spirale Szparagów Szynkowych, oraz Prosciutto Szparagi Spirale dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść szparagi na patelni; dodaj 1/2 cala. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszony ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedź i odstaw na bok.
3
Oddziel ciasto półksiężycowe na cztery prostokąty; uszczelnij perforacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Rozłóż serek śmietankowy na każdym prostokącie z dokładnością do 1/4 cala. krawędzi. Posyp każdą szynką, pozostawiając 1/4 cala. odkryte na jednym długim boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Umieść dwie włócznie szparagów wzdłuż dłuższego boku z szynką; zwiń i naciśnij szew, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Pokrój każdą rolkę na siedem części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieść wyciętą stroną do dołu 1 cal. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Połącz masło i czosnek w proszku; posmaruj spirale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
9
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn