Spaghetti Za Milion Dolarów
Spaghetti za milion dolarów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.83 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 733 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka spaghetti, twarogu, sosu spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Million Dollar Spaghetti, Million Dollar Spaghetti, oraz Million Dollar Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Przełożyć do miski i wymieszać sos spaghetti z mieloną wołowiną.
Umieść połowę plastrów masła na dnie naczynia żaroodpornego o wymiarach 9x13 cali.
Połowę spaghetti rozłóż do naczynia.
W misce wymieszać twarożek, twarożek i śmietanę; rozprowadzić na spaghetti.
Warstwa pozostałych spaghetti na kremowej mieszaninie. Wierzch z pozostałymi plastrami masła.
Spaghetti polać mieloną mieszanką wołową i rozłożyć na zapiekankę.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Rozłóż ser Cheddar na zapiekance i kontynuować pieczenie, aż ser stopi się i jest lekko rumiane, o 15 więcej minut.