Spaghetti z pomidorami, bazylią, oliwkami i świeżą mozzarellą
Spaghetti z pomidorami, bazylią, oliwkami i świeżą mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 990 kalorii, 36g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Farfalle ze świeżymi pomidorami, bazylią i mozzarellą, Orecchiette z pomidorami, świeżą mozzarellą i bazylią, oraz Pomidory nadziewane świeżym Mozzarellanem i bazylią.
Instrukcje
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, połączyć posiekane pomidory z mozzarellą, bazylią, oliwkami, octem balsamicznym, solą i pieprzem.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować spaghetti, aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Odcedzić, dodać do mieszanki pomidorowej i wrzucić.
Rozgrzać olej na małej patelni na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Na makaron wlać olej i ponownie wrzucić.
Do makaronu dodać odsączone kapary, pokrojoną czerwoną cebulę lub starty parmezan.
Rekomendacja win: Valpolicella, chrupiące, owocowe, pachnące wiśnią wino z brzegu jeziora Garda w Wenecji Euganejskiej, jest idealnym winem na upalną pogodę do potraw na bazie pomidorów i ziół. Wypróbuj jeden tutaj, aby uzyskać wspaniały akompaniament.