Spaghetti Squash Z Białą Fasolą Prowansalską
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Spaghetti Squash z białą fasolą prowansalską może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieczony olej roślinny o smaku czosnku, spaghetti squash i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Spróbuj Klopsiki z bakłażana i białej fasoli z kabaczkiem Spaghetti, Pieczone Spaghetti Squash Z Białą Fasolą + Ragout Grzybowy, oraz Pieczone Spaghetti Squash z białą fasolą + Ragout grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć squash; przeciąć na pół wzdłuż.
Usunąć i wyrzucić nasiona.
Miejsce squash, Wyciąć Boki w dół, w 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Dodaj wodę do głębokości 1/2 cala.
Piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości po przekłuciu widelcem; ostudzić lekko. Za pomocą widelca zeskrobać nitki spaghetti na talerz; odstawić na bok i ogrzać.
Zalać rondel sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać por; gotować, stale mieszając, 3 minuty lub do miękkości.
Dodać fasolę i pomidory; gotować na średnim ogniu 5 protokół. Wmieszać oliwki i kolejne 3 składniki; gotować do całkowitego ogrzania. Łyżka mieszanki fasoli nad squashem.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi selera.