Spaghetti pełnoziarniste z Chardą Szwajcarską i serem Pecorino
Spaghetti pełnoziarniste z Chardą Szwajcarską i serem Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron pełnoziarnisty z serem i pikantnym czosnkiem, Tortellini w bulionie z Chardą Szwajcarską i Pecorino, oraz Swiss Chard Pesto z migdałami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i saute do miękkości, o 8 protokół.
Dodaj chard i saute aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 1 minuta. Wymieszaj pomidory z sokami, winem i płatkami czerwonej papryki. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i dusić, aż pomidory zaczną się rozkładać i chard jest bardzo delikatny, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj spaghetti i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, często mieszając, o 8 do 10 protokół.
Dodaj spaghetti do mieszaniny chard i wrzucić do połączenia.
Makaron przełożyć do miseczek.
Posypać oliwkami, serem i orzeszkami piniowymi i podawać.