Sos żurawinowy z pomarańczą

Sos żurawinowy z pomarańczą
Sos żurawinowy z pomarańczą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Betty Crocker ma 8 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Żurawinowy Pomarańczowy, Sos Żurawinowy Pomarańczowy, oraz SOS Żurawinowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-ćwiartkowym rondlu wymieszaj wodę, żurawinę, jabłko, cukier, startą skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło.
3
Gotować na wolnym ogniu od 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina zacznie pękać i mieszanina zgęstnieje. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
4
Dekoruj paskami skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn