Sos żurawinowy z jagód może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 44 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z pomarańczy, żurawiny, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Sos Żurawinowy Bardzo Jagodowy, Sos Żurawinowy Z Całych Jagód, oraz Sos żurawinowy - Cała jagoda.
Instrukcje
1
Wymieszaj 1 szklankę soku pomarańczowego, wodę, cukier i miód w dużym rondlu. Zagotuj i wymieszaj żurawinę, jagody, maliny, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową. Zmniejsz ciepło do niskiego i gotuj na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając jagody, aby uzyskać grubszą teksturę, 15 do 20 minut. Pumpkin pie spice wymieszać z sosem. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do nocy przed podaniem.