Sos śmietanowy z ziołami i bez nabiału
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Sos śmietanowy z ziołami i bez nabiału może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skrobi kukurydzianej, Jedwabnego tofu, mieszanki ziół i przypraw oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Bezmleczna Pizza meksykańska z sosem śmietanowym awokado, oraz Gnocchi w sosie pomidorowo-bazyliowym Bezmlecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokruszyć Tofu w blenderze lub robocie kuchennym. Przecier krótko, następnie dodać mleko sojowe, margarynę, czosnek, drożdże odżywcze, paprykę, koperek i mieszankę przypraw. Przetworzyć mieszaninę, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę do średniego rondla i gotować na średnim ogniu, aż dojdzie do wrzenia.
Połączyć skrobię kukurydzianą z wodą, wlać do patelni z sosem. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia i pozostawić sos do ostygnięcia lekko, dostosować smaki do smaku i podawać na makaronie lub pieczonych warzyw.