Sos Śmietankowy Z Serem Szwajcarskim

Sos Śmietankowy Z Serem Szwajcarskim
Sos śmietankowy z serem szwajcarskim to Wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 25 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, jajka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Szwajcarski Chleb Kukurydziany Z Sosem Śmietanowym Z Indyka, Chard Szwajcarski + Boczek Linguine Z Sosem Śmietanowym Z Dyni, oraz Pieczony ser szwajcarski Kurczak z makaronem jajecznym w kremowym sosie.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ubić mąkę uniwersalną na gładką masę. Stopniowo ubijaj mleko i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, 1 minuta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem, aż się roztopi i zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Jajka ubić widelcem, aż będą grube i blade. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny mleka do jaj; dodaj mieszaninę jaj do pozostałej gorącej mieszaniny mleka, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn