Sos Śmietankowy Z Pestek Dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu śmietanowego z pestek dyni. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę chile, cebula, ciężka śmietana do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, Kurczak w sosie z pestek dyni, oraz Kurczak W Sosie Z Pestek Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj pestki dyni, cebulę, chleb i czosnek w oleju, często mieszając, aż chleb będzie złoty kolor. Wymieszać z chilli.
Umieścić mieszaninę w misie robota kuchennego wyposażonej w stalowe ostrze; proces do gładkiej.
Puree umieścić w małym rondlu. Wymieszaj bulion, śmietanę i sól.
Podawać z ravioli z dyni.