Sos Z Sera Pleśniowego
Blue Cheese Dressing jest bezglutenowy przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d ' oeuvre. 21 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, maślanki, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag blue Cheese Dressing-niewiele może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i lepiej smakuje domowej roboty, oraz Niskotłuszczowy Sos Z Sera Pleśniowego podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Włóż Gorgonzolę do małej miski i rozgnieść widelcem.
Dodać śmietanę, maślankę, majonez, ocet z białego wina, sos Worcestershire i czarny pieprz i trzepaczka połączyć.
Podawać lub przechowywać w szczelnym pojemniku, w lodówce, przez okres do 1 tygodnia.