Sos z brązowego masła i cytryny

Sos z brązowego masła i cytryny
Brązowe masło i sos cytrynowy może być tylko przystawka szukasz. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz kapary, sok z cytryny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ziemniaki, Fasola I Kukurydza W Sosie Maślanym Cytrynowo-Brązowym, Ziemniaki, Fasolka Szparagowa I Kukurydza W Sosie Maślanym Cytrynowo-Brązowym, oraz Kruche Masło Cytrynowe Brązowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni lub rondlu na średnim ogniu. Nadal gotować, aż zmieni kolor na złoty (ale nie ciemnobrązowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać sok z cytryny i kapary i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KaparyKapary
4
Polać sosem lub łyżką gotowanego mięsa lub ryby.Dobre dla: kurczaka, wieprzowiny lub ryb
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
SOSSOS
RybyRyby
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn