SOS Verde
SOS Verde może być tylko sos, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje 2,84 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli zarezerwowałeś Tomatillo, sól, liście sałaty rzymskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Tomate Chile Verde Sauce (akan-SOS), SOS Verde, oraz Halibut smażony z sosem Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Papryki Broil na folii aluminiowej wyłożonej blachy do pieczenia 5 cali od ciepła o 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają blister.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i pozwól papryce stać około 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Proces papryki, gotowane pomidory, 1 szklanka bulionu z kurczaka, a następnie 5 składników w robocie kuchennym lub blenderze, aż mieszanina będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Przenieść mieszaninę do rondla i gotować na średnim ogniu 5 minut. Powoli mieszać w pozostałej 1/2 szklanki bulionu z kurczaka, i gotować około 10 minut lub aż sos zgęstnieje.