Sos Tatarski

Sos Tatarski
Sos tatarski może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, zieloną cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), Sos Tatarski, oraz Sos Tatarski.

Instrukcje

1
W misce połączyć posiekaną cebulę, ogórek kiszony, majonez i przyprawy domowe i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn