Sos Spaghetti Ronnetta

Sos Spaghetti Ronnetta
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny SOS? Sos Spaghetti Ronnetta może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę sosu spaghetti, czosnek, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę, czosnek, i cebula w dużym garnku na średnim ogniu, aż wołowina rumiane; mieszając często rozbić mięso. Wymieszać mieszankę sosu, sos pomidorowy i pastę pomidorową. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez około 30 minut, dodając wodę do cienkiej w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Mix SosówMix Sosów
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn