Sos Spaghetti Inger
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Sos Spaghetti Inger może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, czosnek, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży).
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Wymieszać w cebuli i czosnku, i gotować 1 minutę. Wymieszać w zielonej papryce. Doprawić bazylią, oregano i bulionem z kurczaka. Wymieszać z pastą pomidorową i pokruszonymi pomidorami i doprawić przyprawą do drobiu. Gotować i mieszać 10 protokół.
Do sosu wymieszać cukier. (Niektórzy dodają do 2 łyżek cukru; proponuję zacząć od 1 łyżeczki.) Doprawić solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu od 3 do 4 godzin.