Sos Spaghetti Inger

Sos Spaghetti Inger
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Sos Spaghetti Inger może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, czosnek, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży).

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wymieszać w cebuli i czosnku, i gotować 1 minutę. Wymieszać w zielonej papryce. Doprawić bazylią, oregano i bulionem z kurczaka. Wymieszać z pastą pomidorową i pokruszonymi pomidorami i doprawić przyprawą do drobiu. Gotować i mieszać 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Do sosu wymieszać cukier. (Niektórzy dodają do 2 łyżek cukru; proponuję zacząć od 1 łyżeczki.) Doprawić solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu od 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSos
Magazyn