Sos Sezamowy Miso

Sos Sezamowy Miso
Sos sezamowy Miso wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Na 41 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 142 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ocet ryżowy, miód, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to SOS Miso, marchewkowy i sezamowy, Sałatka z kurczaka z sezamem-SOS Miso, oraz Tofu Zapiekane Sezamem Z Sosem Jalapeno Miso.

Instrukcje

1
Wlać pastę miso do octu ryżowego w misce, aż będzie gładka. Wymieszaj miód, imbir, olej sezamowy, sok z limonki i nasiona sezamu do mieszaniny octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MisoMiso
Olej SezamowyOlej Sezamowy
OcetOcet
ImbirImbir
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn