SOS Rumowy
Need a bezglutenowy i wegetariański napój? SOS Rum może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka rumu, skrobi kukurydzianej, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą i wymieszać z masłem.
Wlać mleko i gotować mieszając często, aż mieszanina zacznie się gotować. Kontynuuj gotowanie do zgęstnienia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z rumem.