Sos Pomidorowy Krem
Sos pomidorowy krem jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, pietruszkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz W Sosie Pomidorowym, Sos Pomidorowy Krem, oraz Dorsz w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, pietruszkę, bazylię i pomidory ugotować w oleju 10 minut, rozbijając pomidory i od czasu do czasu mieszając.
Wymieszaj pozostałe składniki; zmniejsz temperaturę do niskiego poziomu. Gotować od 15 do 20 minut, mieszającokaziemnie, aż sos zgęstnieje. Natychmiast użyć sosu lub przykryć i schłodzić do 24 godzin.