Sos Orzechowy

Sos Orzechowy
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański SOS? Sos orzechowy może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z limonki, sos sojowy lite, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 27%. Spróbuj Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwórz masło orzechowe, sos sojowy, kolendrę, sok z limonki, miód i ciemny olej sezamowy w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Olej SezamowyCiemny Olej Sezamowy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj 1 do 2 łyżek. woda, 1 łyżeczka. na raz, przetwarzanie aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn