Sos mięsny do makaronu
Sos mięsny do Pastan to bez nabiału SOS. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 392 kalorii, 16G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis służy 14. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, łodygi i kawałki grzybów, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Z łyżką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pastan i sos mięsny, Makaron z kremowym sosem mięsnym, oraz Makaron z serem i sosem mięsnym.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj mięso i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj sos pomidorowy, pomidory, pieczarki, pietruszkę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut, od czasu do czasu mieszając.
Odkryć; dusić 15 minut dłużej lub do momentu, gdy sos osiągnie pożądaną konsystencję. Odrzuć liście laurowe. Zamrozić w porcjach wielkości posiłku.
Aby użyć sosu z mrożonego mięsa: rozmrozić w lodówce na noc.
Włożyć do rondla;podgrzać.