Sos do Spaghetti III
Sos Spaghetti III może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 134 kalorie, 15g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką grzyby, pastę pomidorową, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę z cebulą do brązowego; odcedzić. Pomidory wymieszać, pasta pomidorowa, bazylia, czosnek w proszku, oregano i grzyby do mieszanki wołowiny. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Podawać na gorącym makaronie.