Sos do Spaghetti III

Sos do Spaghetti III
Sos Spaghetti III może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 134 kalorie, 15g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką grzyby, pastę pomidorową, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę z cebulą do brązowego; odcedzić. Pomidory wymieszać, pasta pomidorowa, bazylia, czosnek w proszku, oregano i grzyby do mieszanki wołowiny. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Mielona WołowinaMielona Wołowina
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BazyliaBazylia
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać na gorącym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn