Sos Do Czerwonego Wina
Need a bezglutenowy i wegański napój? Sos z czerwonego wina może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, ocet winny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dressing do wina owocowego, Schłodzony Sos Owocowy Z Czerwonego Wina, oraz Sos do wina ryżowego i sosu sojowego.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników zagotować w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 minut lub do zmniejszenia o połowę.
Usunąć i wyrzucić anyż i liść laurowy.
Zredukować mieszankę wina, ocet i kolejne 3 składniki w blenderze, aż będą gładkie. Włącz blender na wysoki i stopniowo dodawaj olej w powolnym, stałym strumieniu.
Podawać dressing z mieszanymi sałatkami lub grillowaną rybą. Przechowywać w lodówce.