SOS Davy ' ego
SOS Davy ' ego to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz cayenne, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Bary Davy Crockett, Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), oraz SOS kiełbasowy do herbatników i sosów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, połączyć mieloną wołowinę i cebulę i saute przez 10 minut, lub do momentu, gdy mięso jest rumiane i cebula jest miękka.
W dużym garnku na dużym ogniu, połączyć zupy, grzyby, sos sojowy, sos stek, sos Worcestershire, ocet, sok z cytryny, cukier, curry w proszku do smaku, czosnek w proszku, pieprz cayenne i oregano i doprawić solą do smaku.
Doprowadzić do powolnego wrzenia, często mieszając, aby zapobiec spalaniu. Gdy gorące, dodać mieszankę mięsa i cebuli.
W osobnej małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając, aż skrobia kukurydziana rozpuści się, i dodać powoli do sosu, dobrze mieszając. (Uwaga: spowoduje to zagęszczenie sosu, więc rób to tylko wtedy, gdy uważasz, że jest to konieczne.)