Sos Czekoladowy
Sos czekoladowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Ten przepis służy 7. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 127 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, wodę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, oraz Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki (poprzez granulki kawy) w robocie kuchennym. Proces do drobno zmielonego (około 1 minuty).
W małym rondlu wymieszać wodę i syrop z agawy; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Po uruchomieniu robota kuchennego dodaj mieszaninę syropu, a następnie wanilię. Kontynuuj przetwarzanie, aż sos będzie gładki, skrobając boki w razie potrzeby.
Przenieść do pojemnika i przechowywać w lodówce do czasu schłodzenia (co najmniej 2 godziny). Wymieszaj przed podaniem nad owocami, lodami lub chlebem bananowym.