Sos Curry-Musztardowy

Sos Curry-Musztardowy
Sos Curry-musztarda może być tylko sos, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, musztarda dijon, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Musztardowy Sos Curry, Sos Miodowo-Musztardowy W Stylu Curry, oraz Piersi z kurczaka w sosie Curry-miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić mąkę i gotować, ciągle ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubić w mleku i pozostałych składników, i gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn