SOS Creole Rémoulade

SOS Creole Rémoulade
SOS Creole Rémoulade to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi ten sos. Udaj się do sklepu i odebrać dash mielony pieprz, papryka, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Creole Remoulade Sauce, Kreolskie ciasta ze słodkim i pikantnym sosem Rémoulade, oraz Gotowane krewetki z sosem Rémoulade i pikantnym sosem koktajlowym.

Instrukcje

1
Ubić razem 8 pierwszych składników i, w razie potrzeby, keczup w misce; stopniowo ubijać olejem, aż zgęstnieje. Wymieszać z selerem naciowym i cebulą. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn