Sos barbecue Larry ' ego
Przepis na sos barbecue Larry ' ego jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz olej roślinny, qt. ketchup, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Jest idealny do Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Ziemniaki z patelni O'Larry ' ego, oraz Larry ' s Bourbon Hot dogi.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-qt. garnek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, o 15 protokół.
Dodać cukier i pieprz i gotować, mieszając często, aż cukier stopi się, o 1 minutę.
Dodaj ketchup, płynny dym i redukcję koksu. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu.
Gotować przez 1 godzinę, aby stopić smaki. Używając blendera, mieszaj mieszaninę, aż będzie gładka, około 4 minut.