Sos Barbecue Cherry-Zinfandel

Sos Barbecue Cherry-Zinfandel
Sos Barbecue Cherry-Zinfandel to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 357 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, lekko brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sos Barbecue Wiśniowy, Sos: Wiśniowy Sos Barbecue, oraz Domowy Wiśniowy Sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek wlać do średniego rondla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż kuleje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj Zinfandel, ketchup, wiśnie, ocet, Worcestershire, brązowy cukier, musztarda, imbir, czarny pieprz, nasiona anyżu i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zacznie lekko zagęszczać, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
ZinfandelZinfandel
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4
Lekko ostudzić.
5
Wlać mieszaninę do blendera i dodać 2 łyżki. sok z cytryny; wirować, aż będzie bardzo gładka. Smak i dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby. Stosować w temperaturze pokojowej lub ciepłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn