SOS Awokado-Tomatillo
SOS awokado-Tomatillo wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten sos ma 124 kalorie, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowany kurczak z sosem Tomatillo-awokado, Placki z czerwonego Lucjana z sosem awokado-Tomatillo, oraz Ceviche Yellowtail Z Awokado I Sosem Tomatillo.
Instrukcje
W rondlu połącz pomidory i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 30 minut.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do pojemnika, rezerwując 1/2 szklanki płynu.
Umieścić mieszaninę tomatillo i zarezerwowany płyn w blenderze.
Dodaj awokado, kolendrę i sok z limonki; proces do gładkiej.
Przełożyć do rondla i podgrzać do ogrzania. Stopniowo ubij masło, sól i pieprz, aż dobrze wymieszane.