Sorbet Wiśniowy
Sorbet wiśniowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka wody, wiśni maraschino, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Słodko-gorzki Sorbet czekoladowo-wiśniowy z kompot ze świeżych wiśni, Choc-cherry Fudge torte with cherry sorbet, oraz Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej.
Instrukcje
Doprowadzić 3 szklanki wody i cukru tylko do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Przetwarzaj syrop cukrowy i lemoniadę, partiami, w blenderze, aż będzie gładka. W razie potrzeby odcedzić i wyrzucić miąższ. Wymieszać z wiśniami maraschino. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki maszyny do lodów o pojemności 1 galona i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.