Sorbet Kiwi

Sorbet Kiwi
Sorbet Kiwi to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Sorbet Truskawkowy Kiwi, Ensalada de Pitaya, Kiwi, Y Mango (owoc smoka, kiwi i Mang, oraz Arbuz i lody kiwi bez cukru (paletas de sandia y kiwi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i posiekać kiwi, następnie pulsować cukrem w maszynce do gotowania na gładką masę. Schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Zamrozić w maszynie do lodów, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i umieścić w zamrażarce, aby wzmocnić, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1
Kiwi można dojrzewać, przechowując w zamkniętej papierowej torbie z bananem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn