Sombrero Fajitas

Sombrero Fajitas
Sombrero Fajitas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.65 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 599 kalorii, 46g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cebulę, stek z wołowiną, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Sombrero, Różowe Sombrero, oraz Sombrero Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki pocierać czosnkiem w proszku i przyprawą fajita, i pokroić w 1 1/2-calowe paski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
StekStek
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż tylko chrupiące i brązowy. Wymieszać posiekaną cebulę, papryka, i kolendry na patelni z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KolendraKolendra
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj paski stek, i gotować, mieszając często, o 7 protokół. Pomidory wymieszać, rozgrzać, zdjąć z ognia i ułożyć serem Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
PomidorPomidor
StekStek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn