Solone-Czekoladowe Ciasto Orzechowe
Przepis solone-Czekoladowe Ciasto Pekan może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Na 1,02 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Solone Ciasto Czekoladowe Pecan, oraz Toffi Czekoladowo-Orzechowe Solone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwałkować ciasto; posypać połową mąki. Obrócić; posypać pozostałą mąką. Naciśnij mocno na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie; krawędź fletu.
Kolejne 5 składników ubić do wymieszania. Wymieszać z orzechami; wlać do skorupy.
Piec 15 min. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. kontynuuj pieczenie od 30 do 35 min. lub do momentu, gdy wierzch jest nadęty i lekko rumiany. Całkowicie ostudzić, po 15 min posypać solą.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.