Sole Meuniere z balsamicznym brązowym sosem maślanym

Sole Meuniere z balsamicznym brązowym sosem maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 525 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pietruszkę, masło, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sole Meuniere Z Sosem Kaparowym Z Rumianego Masła, Filet Z Podeszwy W Sosie Z Brązowego Masła Różanego, oraz Cytrynowa Podeszwa Z Kaparami I Grzankami W Brązowym Sosie Maślanym.
Instrukcje
Filety moczyć w mleku przez 20 minut.
Filety doprawiamy solą i pieprzem.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu w każdym z 2 dużych patelni saute aż do gorąca.
Do płytkiego naczynia włożyć mąkę i doprawić solą i pieprzem. Filety pogłębiać w mące, wytrząsając nadmiar mąki. Filety zanurz z powrotem w mleku, a następnie ponownie w mące.
Umieścić filety w saute Patelnie i gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 minut na stronę, aż złoty kolor i chrupiące.
Filety przełożyć z patelni na talerz, posypać natką pietruszki.
Wytrzyj patelnię do czysta i dodaj masło.
Podgrzewać, aż masło zacznie brązowieć.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem balsamicznym.
Polać rybę sosem i podawać.
Dekoruj plasterkami cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.