Sola Południowo-Zachodnia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Southwestern Sole. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kolendry, Salsa bez dodatku soli, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, Sola Piccata, oraz Sola Piccata.
Instrukcje
Ułóż rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym natryskiem do gotowania.
Połącz salsę, posiekaną kolendrę i czosnek; mieszanka łyżka nad rybą.
Piec, odsłonięty, w 350 przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Posypać serem; piec 3 dodatkowe minuty lub aż ser się rozpuści.
Usuń rybę z naczynia do pieczenia, za pomocą łyżki szczelinowej. W razie potrzeby dekoruj gałązkami kolendry i klinami limonki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.