Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Sole z sosem kreolskim krewetki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 432 kalorie, 40g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.53 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, ostry sos, przyprawy do owoców morza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Podeszwa Pieczona Z Sosem Musztardowym, Sola z sosem krewetkowym, oraz Pieczona Nadziewana Podeszwa Z Sosem Krewetkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużym rondlu. Podsmażyć cebulę i seler w oleju 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj zieloną cebulę i paprykę; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Suszony Makaron Rigatoni
3
Dodać czosnek i następne 7 składników; smażyć 3 protokół. Wymieszać liście laurowe i kolejne 3 składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj krewetki. Przykryć i gotować 6 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
5
Usunąć liście laurowe. Odstawić, utrzymując ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
6
Filety rybne umieścić na lekko nasmarowanej patelni. Wymieszać razem pozostałe 1/4 szklanki oleju i przyprawy owoców morza w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Filety Rybne
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.