Soczyste Okłady Z Łososia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj soczyste wrapy z łososia. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 515 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tortille z mąki czosnkowej i ziołowej, ryż instant, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Owijki Z Łososia, Zawijasy z łososia wędzonego i jajek, oraz Okłady Z Fasoli Łososiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Filet z łososia połóż na arkuszu folii aluminiowej. Złożyć i zamknąć folię razem, aby zamknąć łososia wewnątrz.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż łosoś będzie łatwo płatkowany widelcem.
Podczas gotowania łososia, doprowadzić 1/2 szklanki wody do wrzenia i dodać ryż. Przykryć, zdjąć patelnię z ognia i odstawić na 5 minut lub aż cała woda zostanie wchłonięta.
Zawiń tortille szczelnie w folię aluminiową. W ciągu ostatnich kilku minut czasu gotowania łososia włóż zawinięte tortille do piekarnika do ogrzania. Po zakończeniu łososia wyjmij go z folii i pokrój na 4 równe kawałki.
Wyjmij z piekarnika ciepłą tortillę, pojedynczo, napełniając każdą z nich kawałkiem łososia. Połamać kawałek łososia i umieścić go na tortilli.
Dodaj 1/8 szklanki ugotowanego ryżu, 1/4 szklanki sera i 1 łyżkę czerwonej cebuli.
Mżawka 1 łyżka opatrunku ranczo na górze. Zawiń tortillę i podawaj na ciepło.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.