Soczewica z kiełbasą i Chardą Szwajcarską

Soczewica z kiełbasą i Chardą Szwajcarską
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soczewicy z kiełbasą i Chardą Szwajcarską. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 711 kalorii, 55g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz rozmaryn, ząbki czosnku, soczewica, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chard Szwajcarski z soczewicą i serem Feta, Curry Soczewica Ze Słodkimi Ziemniakami I Boczkiem Szwajcarskim, oraz Frittata z Chardą Szwajcarską i kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sauté kiełbasa w dużej głębokiej patelni nonstick na średnim ogniu aż gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj marchew, cebula i czosnek na patelni; smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół. Wymieszaj soczewicę, liść laurowy, nasiona kopru włoskiego i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
SoczewicaSoczewica
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 2 1/2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są prawie miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
5
Umieścić szwajcarski chard na szczycie soczewicy; przykryć i gotować, aż soczewica są miękkie i chard zwiędnie i przetargu, dodając więcej wody, jeśli mieszanina jest sucha, o 7 protokół. Wymieszać, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Liście LauroweLiście Laurowe
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
6
W porcji: kalorie, 490; tłuszcz całkowity, 6 g; Tłuszcz nasycony, 2 g; cholesterol, 38 mg
7
Bon Appétit

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn