Snøfrisk Profiteroles z żelem Truskawkowym

Snøfrisk Profiteroles z żelem Truskawkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Snøfrisk Profiteroles z żelem Truskawkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.72 za porcję. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka żelatyny, syrop truskawkowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truskawkowo-Chardonnay Gelee, Riesling Gelée z truskawkową konserwą, oraz Czekoladowe Profiterole z lodami truskawkowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj gelée: wstępnie moczyć 2 arkusze żelatyny w zimnej wodzie przez 10 minut. Linia 8×8 naczynia do pieczenia lub płytkiej tacy jednostronnej z pergaminem. Zestaw aside.In średni rondel ustawiony na średnim ogniu doprowadza do wrzenia truskawki, wodę, cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszoważelatyna Arkuszowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usunąć ciepło, dodać żelatynę, mieszając, aby połączyć. Odstawić mieszaninę do ostygnięcia, a następnie ostrożnie wlać do przygotowanej tacy. Popukać delikatnie w boki, aby uwolnić pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
3
Umieść tacę w lodówce, aby ustawić, na około godzinę.Uruchom nóż na krawędziach tacy. Odwróć go ostrożnie na deskę do krojenia. Obrać pergamin i pokroić gelée na 12 równych kawałków. Odstawić.Przygotuj lody: wstępnie namocz 6 pozostałych arkuszy żelatyny w zimnej wodzie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszoważelatyna Arkuszowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Odcedzić i przenieść do średniej miski. Doprowadzić 12 uncji wody do wrzenia, dodać cukier, glukoza, wanilia pod, nasiona anyżu, i filety z cytryny, niech strome o 10 protokół. Przecedzić mieszaninę do miski z nasączonymi arkuszami żelatyny, wyrzucić ciała stałe, następnie dodać śmietanę i "Snøfrisk" do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszoważelatyna Arkuszowa
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dobrze wymieszać z ręcznym blenderem. Przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1
Piekarnik rozgrzać do 425 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło i sól umieścić w rondlu z 3/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia i mieszać, aż masło się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać mąkę. Mieszaj, aż mieszanina oderwie się od boków rondla i utworzy kulkę (około 30 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i ostudzić nieco (około 3-4 minut).
4
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym. Miarka lub rury ciasto na blasze do pieczenia, co 12 kopce ciasto, które są 1 cala wysokości i 1-2 cali w poprzek (mniej więcej). Pozostaw 1 cal przestrzeni między kopcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec, aż nadmuchany i złoty (około 20-25 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i przebić dno każdego profiterolu. Następnie zwróć je do piekarnika, otwórz drzwi i pozwól, aby profiteroles były chrupiące przez 3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Złożyć deser: delikatnie pokroić każdy profiterol jest o połowę. Kanapka mała gałka lodów Snøfrisk i 2 lub 3 kawałki słomy między plastrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać z kawałkiem gelée, kroplą syropu truskawkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
9
Dekoruj pistacjami i cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn