Snowball Cookie Warstwowe Słoiki Do Naleśników
Przepis Snowball Cookie warstwowe słoiki do naleśników jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, oryginalną mieszankę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Miętowe Warstwowe Słoiki Do Naleśników, Żurawina Płatki Owsiane Cookie Warstwowe Słoiki Do Naleśników, oraz
Instrukcje
Zrobić naleśnik z ciasteczkami
Wymieszać, wymieszać Bisquick mix, proszek do pieczenia i cukier granulowany w średniej misce.
W czystym słoiku ćwiartkowym dodać cukier puder, następnie mieszaninę Bisquick, a na koniec posiekane orzechy pekan. Nacisnąć każdą warstwę z tyłu łyżki, aby delikatnie zagęścić ją przed dodaniem następnej warstwy. Przykryj słoik pokrywką i pierścieniem.
Aby naleśniki, wrzucić mieszankę Bisquick i pekan do dużej miski, zastrzegając cukier puder do polewy.
Dodaj mleko, jajko, wanilię i masło i mieszaj do połączenia. Ciasto będzie trochę grudkowate.
Wlać przez 1/3 cupfuls na nasmarowanej gorącej patelni. Gotować, aż krawędzie wyschną i pojawią się bąbelki na powierzchni, o 3 protokół. Włączyć, i gotować po drugiej stronie 2 protokół. Powtórz z pozostałym ciasto.
Naleśniki podawać z obficie posypaną cukrem pudrem i, w razie potrzeby, syropem klonowym.