Snapper Z Linguine I Sosem Cytrusowym

Snapper Z Linguine I Sosem Cytrusowym
Snapper Z Linguine i sosem cytrusowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 92g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1537 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $9.89 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, bazylia, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany cały czerwony Lucjan z ostrym sosem cytrusowo-imbirowym, Panko-Crusted Red Snapper with Avocado Cream Sauce, oraz Smażony filet z czerwonego Lucjana z kreolskim sosem kukurydzianym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z szalotką i czosnkiem i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać wódkę i dusić przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
3
Dodaj sok z cytryny, sok z limonki, sos rybny, suszone pomidory, nasiona kopru włoskiego, bazylia, tymianek, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej i śmietanę. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i nadal gotować, aż sos zmniejszy się o połowę, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodaj linguine, i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
6
W międzyczasie filety z Lucjana przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie pogłębiamy w mące. Nadmiar otrząsnąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować filety z Lucjana po obu stronach w gorącym oleju, aż ładnie się zarumienią i nie będą przezroczyste w środku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Aby podać, wrzucić odsączone linguine z połową sosu, i podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Na każdym talerzu ułożyć filet z Lucjana, a na pozostałym sosie kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Posypać 1/4 łyżeczki skórki pomarańczowej do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa

Składniki

11 funt cukinii,Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)11 funt cukinii,Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)11 funt cukinii,suszony tymianeksuszony tymianek11 funt cukinii,suszony tymianeksuszony tymianek11 funt cukinii,nasiona kopru włoskiego, rozgniatanenasiona kopru włoskiego, rozgniatane11 funt cukinii,nasiona kopru włoskiego, rozgniatanenasiona kopru włoskiego, rozgniatane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos rybnysos rybny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)0(może być lub przeglądać)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa0(może być lub przeglądać)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa1(może być lub przeglądać)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa227Orzechy dowolne (posiekane)pakiet linguine pastapakiet linguine pasta227Orzechy dowolne (posiekane)pakiet linguine pastapakiet linguine pasta680Orzechy dowolne (posiekane)filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego680Orzechy dowolne (posiekane)filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku4szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona2(zima)posiekane suszone pomidoryposiekane suszone pomidory2(zima)posiekane suszone pomidoryposiekane suszone pomidory1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipaluszki mięsne o smaku pepperonipaluszki mięsne o smaku pepperoni1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny11 funt cukinii,Sos WorcestershireSos Worcestershire11 funt cukinii,Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn