Smoking Pie
Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać galaretkę o smaku waniliowym instant pudding, golden chocolate Creme Oreo cookies, galaretkę o smaku czekoladowym instant pudding i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Smoking Truskawki, Smoking Truskawki, oraz Tort Smokingowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 12 ciasteczek w pojemniku na Robot kuchenny; przykryj. Proces aż drobno zgnieciony.
Wymieszać z masłem; naciśnij mocno na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie. Pozostałe 8 ciasteczek zanurz w połowie zanurzonej czekolady; umieść na pokrytym woskiem papierze talerzu. Przechowywać w lodówce zanurzone ciasteczka, aż będzie gotowy do użycia. (Przykryć i przechowywać w lodówce resztki czekolady do 2 tygodni.)
Dodaj 1 szklankę mleka do każdego smaku suchego budyniu wymieszać w oddzielnych miseczkach średnich. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Dodaj 1 filiżankę ubitej polewy do każdej miski; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Na spodzie przygotowanej Skórki rozprowadzić masę z budyniem czekoladowym, a na wierzchu masę z budyniem waniliowym. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny. Przed podaniem polać czekoladowymi ciasteczkami. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.