Smokin ' Chipotle Gulasz Wieprzowy

Smokin ' Chipotle Gulasz wieprzowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka do 7 papryki chipotle w sosie adobo plus 3 łyżki sosu adobo, może piwo, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smokin ' Chipotle Bacon-Dip Cebulowy, Kanapki Portobello z sosem Smokin ' Chipotle BBQ, oraz Sweet Smokin ' Hot, Mango-Chipotle Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piec na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego, około dwóch minut.
Dodać wieprzowinę i gotować, partiami, jeśli to konieczne, aż rumiane ze wszystkich stron.
Przełożyć wieprzowinę do miski i odstawić.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać cebulę, mieszając zeskrobać rumiane kawałki z dna garnka. Przykryć szczelnie dopasowaną pokrywką i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złota i lekko rumiana na brzegach, około 10 minut.
Dodaj zarezerwowaną wieprzowinę, piwo, chipotles, SOS adobo, kminek, sól, i pieprz; mieszać aż połączone. Dusić, pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie przetargu widłowego, o 1 1/2 godziny.
Podawać to danie jako gulasz lub przenieść wieprzowinę na deskę do krojenia. Za pomocą dwóch widelców rozdrobnij kawałki na małe kawałki i użyj jako nadzienie do tacos lub kanapek.
Wydrukowano za zgodą Gameday Gourmet przez Pableaux Johnson, © lipiec 2007 ESPN Books